maandag 18 februari 2013

Nijmeegse Vierdaagse 2013

Twee weken geleden hebben mijn wandelmaatjes Janny, Heleen en ik ons weer ingeschreven voor de 4daagse van Nijmegen. Het zal de vijfde keer worden dat we deze gaan proberen uit te lopen. Hoewel ik gezien mijn leeftijd de 30 km mag lopen heb ik me toch voor de 40 km ingeschreven. Mijn wandelmaatjes moeten 40 km lopen en het is natuurlijk gezelliger om met elkaar deze happening te ondergaan.

Onderdak hebben we al in november geregeld dus rest ons alleen nog het trainen!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb mij ook weer opgegeven. Samen met mijn vrouw (1e keer via de Viavierdaagse) en mijn dochter (3e keer) probeer ik die vierdaagse zelf voor de zesde keer uit te lopen. Succes met je voorbereiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je goed traint, zul je dat best nog kunnen hè..en samen wandelen is zéker zo gezellig en dan gaat het wellicht ook nog beter!
  Succes in ieder geval alvast!
  Groetjess!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! Ik mag me pas in de tweede ronde inschrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Noortje en andere wandelaars,
  Ik ben op zoek naar wandelaars die met succes de Nijmeegse Vierdaagse hebben gelopen. Mijn speurtocht via internet brengt me bij jouw blog. Ik zal even uitleggen wat de bedoeling is van mijn verzoek en dan hoor ik graag of je zou willen meewerken. Wellicht willen de meelezende wandelaars ook meewerken.

  Ik ben werkzaam als redacteur voor de Coop Keukentafelgids, het luxe bewaarmagazine van Coop Supermarkten. Voor het komende zomernummer wil ik graag een artikel schrijven over de Nijmeegse Vierdaagse waarin ik wandelaars aan het woord laat over hun voedingsgewoonten. Wat is het beste om van te voren en tijdens het wandelen te eten? Wat mag er absoluut niet worden gegeten? Etc. De wandelaars worden met naam en toenaam genoemd en het zou ook erg fijn zijn als ze een foto op groot formaat kunnen leveren waarop ze ‘in actie’ zijn te zien.

  Zou jij aan mijn artikel mee willen werken en me aan een geschikte foto kunnen helpen?
  Ik kijk uit naar jouw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Racheda Kooijman
  info@rachedakooijman.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij lopen de vierdaagse mee vol levenslust en moed.
  Net geweest,maar hij komt er weer aan:
  De 99e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.
  Deze wordt gehouden van 21 t/m 24 juli 2015 in de oudste stad van Nederland !

  http://www.4-daagse-nijmegen.nl

  BeantwoordenVerwijderen