dinsdag 25 oktober 2016

Een heel mooi cadeau


Een tijdje terug kwam mijn wandelmaatje Janny nog voor mijn verjaardag op bezoek en zij bracht dit mooie cadeau voor me mee. Janny is heel creatief en heeft het zelf gemaakt. Natuurlijk ben ik heel blij met dit voor mij speciaal gemaakte cadeau. Het geeft precies weer wat het wandelen voor mij (en trouwens ook voor mijn wandelmaatjes betekent)

Janny nogmaals bedankt voor dit mooie cadeau!

8 opmerkingen:

 1. Oooh.. ik dacht al toen ik dat 'broodje kroket' las: dat is wel héél toevallig precies waar Noortje van houdt! Maar het is dus echt helemaal persoonlijk op jou gemaakt..?! wat een geweldig leuk kado! Dat krijgt vast een ereplekje in huis! :-)
  Groetjesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad een heel persoonlijk kado. Ze heeft ook al eens een fotoalbum gemaakt met allemaal foto's van onze tochten. Ook dingen van mijn blog stonden daarop. Ook zo leuk!

   Verwijderen
 2. Hé..., hoe lief, Noortje ! Heel fijn kadootje !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan, heb het met plezier gemaakt. Liefs, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vriendin! Creatief!! Wij willen ook wel vriendje worden! De reportage van de Spektakeltocht is heel leuk, we willen er ook graag een keer heen maar al 2 jaar komt er steeds wat tussen. Volgend jaar maar extra in de gaten houden. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel blij met het cadeau. Wij vonden het een leuke tocht, een tocht om zeker vaker te doen.

   Verwijderen