Ik, Solo, moet toch maar even de laptop van mijn vrouwtje gebruiken.

Aangezien mijn vrouwtje het op het ogenblik erg druk heeft om mijn baasje te bezoeken die intussen in een andere gemeente in een verpleeghuis ligt met twee gebroken poten heeft ze niet veel tijd om op de laptop te gaan. Kan ik deze mooi even gebruiken om mijn ongenoegen te laten blijken. Ik mis mijn baasje heel erg want ik hou eigenlijk veel meer van hem dan van mijn vrouwtje (moeten jullie natuurlijk niet tegen haar zeggen hoor) 
Mijn baasje heeft een lelijke val gemaakt toen hij een lamp boven de keukentafel wilde maken. De sufferd ging op een stoel staan en de zitting schoot eraf. Wie gaat er nu op een stoel staan? 
En weten jullie wat nu het ergste was? Mijn vrouwtje was twee nachtjes van huis en hij heeft haar er niet over ingelicht en hij heeft geen dokter laten komen. Ik had haar wel willen waarschuwen maar wist niet hoe ik dat moest doen.
Toen mijn vrouwtje weer thuis kwam wist ze eigenlijk gelijk wel dat hij twee breuken had. Hij is met een ziekenauto naar de spoedopvang van het UMCG in Groningen gebracht en na het maken van de röntgenfoto's was meteen duidelijk dat het niet zo fraai was. 
Het ziekenhuis heeft gelijk gezorgd dat de andere dag een bed, een rolstoel en een postoel bij ons thuis werden afgeleverd. Maar helaas is het voorlopig nog niet mogelijk dat hij in huis kan zijn. Hij mag op een voet niet staan en om zijn andere poot zit een gipskoker van de enkel tot de lies.
Zoals het nu is schijnt hij niet naar huis te kunnen zegt mijn vrouwtje en het is ook niet nodig om in het ziekenhuis te blijven daar is hij overgeplaatst naar een verpleeghuis.
Het enige positieve aan het geheel is dat ik nu een heerlijk bed in de huiskamer heb staan waar ik heerlijk op kan liggen. Maar het liefst had ik toch mijn baasje hier in huis of dat ik samen met hem in de tuin kon zijn als hij daar bezig was.
Ik hou het bed wel warm want ik hoop dat hij snel weer hier is maar mijn vrouwtje zegt dat het misschien wel weken kan duren.
Als het kon dan mocht hij wel een poot van mij hebben ik heb er immers vier.
Ik vind het toch eigenlijk geen stijl, eerst mij 3 maanden alleen laten omdat ze gingen overwinteren en nu is alleen mijn vrouwtje maar hier en dan is ze ook nogal eens op bezoek naar hem. 
Was ik maar een hond dan kon ik ook eens mee op bezoek.
Kopjes van Solo
Lief baasje ik wens je van Harte Beterschap en dat je poten weer snel mogen genezen

18 opmerkingen:

  1. Oh oh oh Solo.. het is me toch wat hoor! Van een stoel vallen, twee benen breken en dan twee dagen in huis blijven rondsukkelen tot het vrouwtje weer thuis is? wat een pijn moet jouw baasje gehad hebben! Echt niet zo leuk hoor! Én jammer natuurlijk dat ie nu nog even niet thuis kan verblijven nee.. al heb jij dan wel een lekker plekje op dat bed gevonden daardoor natuurlijk..! ;-)
    Ik vind het lief van jou dat je één van je pootjes aanbiedt aan het baasje.. maar die zou toch véél te kort zijn hè.. en dan liep het baasje nóg ongelukkig! Laat 'm maar gewoon snel herstellen.. dan komt ie weer bij jou thuis en dan kunnen jullie weer lekker in de tuin.. alleen misschien dan wel maar rustig zitten.. nog niet werken vrees ik..!
    Heel veel groetjes en beterschapswensen aan jouw baasjes hoor!
    En een dikke aai voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu ik erover nadenk denk ik dat het toch inderdaad niet handig is als hij een poot van mij krijgt. Ja mijn pootjes zijn veel koter dan zijn poten.
      Ik zal vragen of mijn vrouwtje de beterschapswensen overbrengt hoewel ik denk dat hij nu misschien wel tijd heeft om het blog van het vrouwtje te lezen. Hij moet natuurlijk toch zijn tijd doorkomen.

      Verwijderen
  2. Een heel moeilijke tijd, Noortje.
    Veel moed, wens ik jullie, en gauw beter.
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het spreekwoord is als de kat van huis is... Het is heel jammer dat je baasje zo ongelukkig gevallen is, hoop dat hij snel weer thuis mag zijn. Houd jij ondertussen het bed maar lekker warm, dat zal hij fijn vinden.
    Liefs GeZet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop ook dat hij weer snel hier bij ons zal zijn want ik mis hem heel erg.

      Verwijderen
  4. Gossie, dat is niet best hoor, véél sterkte gewenst voor het baasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Da's niet mis zeg maar ...... is de keukenlamp nog voor de val van het baasje gemaakt ...... of nog stuk. Voorlopig zal het baasje niets kunnen doen.
    Wat een heerlijk groot bed heb jij nu en helemaal voor jou alleen. Of deel je dit bed nu met het vrouwtje.
    Wel lief dat jij een poot wil afstaan maar ook dat lijkt mij niet verstandig en handig.
    Solo pootjes crossed en dat het baasje gauw uit de voeten kan.
    Lieve groeten van rode katervriend Joris��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De lamp is niet gemaakt maar er is gelukkig nog genoeg licht in de keuken. Er hing een draad met een vuursteentje naar beneden maar het vrouwtje heeft deze opgebonden (wel is ze op een trapje gaan staan hoor)
      Dat bed in de kamer is super daar lig ik overdag op als ik niet in de tuin ben. 's Avonds ga ik mee naar boven en lig op het voeteneinde van het bed daar heb ik nu veel meer plaats nu het baasje er niet is maar ik had toch liever dat hij er was hoor want ik mis hem enorm. Dus hem een poot van mij geven is niet handig dacht je?

      Verwijderen
  6. twee poten gebroken..

    wens je baasje van mijnentwege beterschap toe

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja Solo, het is wel heftig voor vrouwtje en baasje.
    Dat is een flinke smak geweest en dan niks zeggen.
    Jij boft maar met het bed in de kamer.
    Wens je baasje van harte beterschap. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet je ik ben vanmiddag bij hem op bezoek geweest. Dat mag daar in het verpleeghuis en zowel mijn baasje als ik waren zeer blij om elkaar weer na ruim een week te zien.

      Verwijderen
  8. Tjonge zeg, je maakt wat mee en fantaseert een hoop, mag ik hopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lukt het intussen een beetje, Noortje ?
    Een virtueel doosje voor goede moed stuur ik je langs deze weg...
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Manlief is nog in het verpleeghuis en het dagelijks op bezoek gaan kost me wel de hele middag. Ik ben nu met Heleen enkele dagen in Diever om te wandelen.

      Verwijderen