zondag 18 november 2012

Er even tussen uit van 10/11 t/m 17/11-2012

Noortjes voetstappen op het strand in Turkije
We hebben de`gewoonte om, de laatste jaren, met de verjaardag van manlief op vakantie te zijn. Dit jaar eens iets wat we nog nooit eerder gedaan hebben. We vertrekken op zaterdag  naar Turkije. We zijn al vaker met zijn verjaardag in Turkije geweest maar deden dan altijd een rondreisje van een week. Deze keer hebben we een all inclusive vakantie geboekt in een hotel in Side. Beiden zijn we benieuwd hoe dit ons zal bevallen want we hebben altijd gezegd dat dit ons niets lijkt. De hele dag maar rondhangen bij het strand of zwembad en je maar volproppen met eten. Toch leek een rustig weekje vakantie mij wel iets zeker omdat ik dit jaar al 2 rondreizen gemaakt heb en bij een rondreis kun je nu niet bepaald zeggen dat je uitgerust weer thuis komt en soms ben je nog meer aan vakantie toe bij thuiskomst dan wanneer je weggaat.

Ons hotel
Nu we genieten de hele week en de hele dag rondhangen bij het zwembad of op het strand gaat voor ons niet echt op. Iedere ochtend na het ontbijt maken we een wandeling. Wel geen wandelingen van vele kilometers (manlief is nu niet bepaald een wandelaar) maar toch. 's Middags brengen we soms een poosje liggend op een ligbed bij het zwembad door terwijl we genieten van een goed boek. Terwijl we aan het eind van de middag vaak nog een wandelingetje maken naar een van de winkelcentra's in de buurt.'s Avonds drinken we nog wat in de lounge waar het iedere avond erg gezellig is.Ook vind ik het heerlijk dat er 's avonds om 24 uur Paul en Witteman op BVN te zien is.

Ook al zijn het geen lange wandelingen
een pilsje wil er wel in
Terugkijkend op dit weekje vakantie kan ik zeggen dat ik het heerlijk gevonden heb. Dat rondhangen bij zwembad of op het strand ging voor ons niet op. Ook het volproppen met eten hebben wij niet gedaan (hoewel het eten in dit hotel voortreffelijk was) Het weer was ook heerlijk. En wat vooral heerlijk was ik ben heerlijk uitgerust in dit weekje.Zo'n weekje is precies genoeg, langer hoeft voor mij niet. Al met al is dit wel voor herhaling vatbaar!

1 opmerking:

  1. Volgend jaar ga ik weer met je mee,bij leven en welzijn.
    Ondanks onze bedenkingen van te voren,was het toch
    een geweldige vakantie.
    Willem.

    BeantwoordenVerwijderen