vrijdag 24 juli 2015

Dag van Cuijk 24-07-2015

Vandaag de dag van Cuijk waar ik, omdat ik de 30 km loop, niet doorkom. Heleen heeft vandaag de vroege start en we hopen elkaar in Malden te zien zodat we samen de Via Gladiola kunnen lopen. Heleen gaat vandaag als een speer en ik denk dat ze veel vroeger in Malden zal zijn dan ik maar wanneer ik daar op de rotonde aankom arriveer zij daar ook net.
Het laatste stuk zullen we ook twee (oud)collega's ontmoeten waaronder Janny (zij vergezelt ons soms ook bij trainingstochten) die met ons oplopen naar de Wedren. Zij zijn helemaal uit het hoge Noorden gekomen voor de intocht.
Zonder problemen bereiken we de Wedren waar Heleen haar zilveren medaille krijgt met een kroontje en ik mijn nummertje zeven.

Het verwondert me eigenlijk dat ik deze dag geen problemen met de voeten gekregen heb want bij terugkeer in de caravan kwam ik er acher dat ik de wandelschoenen van mijn man de hele dag had aan gehad. Ik vond ze in het begin van de dag wel erg aan de ruime kant (ze zijn 3 maten groter en dan nog schoenen voor mannen)

14 opmerkingen:

 1. Niet te geloven, Noortje, in andermans schoenen... ! En toch...
  *P*R*O*F*I*C*I*A*T* in grote letters !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ALLEMACHTIG..meid toch! drie maten te grote schoenen!! dat is dan inderdaad wel heel erg verwonderlijk dat je zonder problemen die laatste 30 killometers bent doorgekomen zeg! Maar natúúrlijk van harte proficiat met je 7e keer NIjmegen.. fantastisch gedaan! (Heleen ook natuurlijk!) M'n grote zus heeft het, ondanks een zeer pijnlijke kleine teen waar een enorme blaar op zat ( misschien had zij ook beter drie maten te grote schoenen aan kunnen trekken hahaha), ook weer gehaald.. ze wilden haar bijna een eerste medaille in de maag splitsen, maar gelukkig kreeg ze na veel gedoe toch haar zo verdiende zilveren medaille met kroontje.. dat is die voor de 6e keer hè?
  Kijk al uit naar je foto's hoor!
  Groetjesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoe kan ik zo stom zijn. Ze voelde wel erg ruim aan maar ik dacht eerst de nieuwe sokken zijn wel erg dun en ik heb ook nog gekeken of ik mijn zooltjes er wel in gedaan had.
   Wat raar dat ze dat niet goed hadden met die medaille van je zus. Knap dat zij het ook gehaald heeft.

   Verwijderen
  2. Ik vind het vooral een stunt.. en dat je er dan ook nog helemaal geen last van gekregen hebt..! ongelofelijk eigenlijk hè! :-) Moet nu wel hardop lachen dat je dacht dat het aan je nieuwe sokken lag.. of dat je je zooltjes er wel in gedaan had.. je had overal aan gedacht behalve of het de goede schoenen wel waren hahahaa!

   Verwijderen
 3. Beste Noortje, wat een prestatie! Van harte gefeliciteerd hoor. Misschien nieuwe schoenen kopen in een opvallende kleur zodat je die van je man niet meer neemt ;-)
  Lieve groet en nogmaals proficiat.
  Lucretia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mijn volgende schoenen moet maar een opvallende kleur krijgen dat is nog niet zo'n slechte suggestie van je.

   Verwijderen
 4. Ach, bij langere wandelingen kunnen je voeten wel eens dikker worden. Daar heb je in ieder geval dan geen last van gehad :-) . Gefeliciteerd met je zevende vierdaagse.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook gefeliciteerd met het uitlopen van de 4daagse.

   Verwijderen
 5. Noortje van HARTE GEFELICITEERD met nummertje 7! TOP We zijn trots op je. Ga je ook naar de Kennedymars in Wouterswoude 28/29 augustus?? Groetjes Albert en Meintsje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jullie ook gefeliciteerd met het uitlopen van de vierdaagse. Nee ik waag me niet aan een Kennedymars. Ik was al blij dat ik de 4 x 30 dit jaar kon volbrengen zonder problemen.

   Verwijderen
  2. Jammer, maar er is ook een nacht- en dag mars, misschien is dat wat voor jou! (Moet ff reclame maken, er kunnen nog veel meer lopers bij!

   Verwijderen
  3. De nachtmars van 25 km zou eventueel wel wat voor me kunnen zijn maar dan zou ik een wandelmaatje mee moeten hebben en ik denk niet dat daar iemand interesse voor heeft helaas.

   Verwijderen
  4. De nachtmars van 25 km zou eventueel wel wat voor me kunnen zijn maar dan zou ik een wandelmaatje mee moeten hebben en ik denk niet dat daar iemand interesse voor heeft helaas.

   Verwijderen