zaterdag 18 juli 2015

Nijmeegse Vierdaagse 2015
Net als vorig jaar staan we weer op camping "Bij de drie Linden" in Wijchen. Op het moment is de camping bijna vol en er zijn weer veel dezelfde wandelaars als vorig jaar.
Het is alleen jammer dat wifi niet te gebruiken is door een virus die ze hebben dus ik moet de komende dagen mijn smartphone gebruiken om iedereen op de hoogte te houden.

15 opmerkingen:

 1. 'Allee courage', Noortje, en een schepje geluk van hieruit... !
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes.
  En hopelijk goed weer (hebben wij het ook tenslotte :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whaw, vier dagen stappen, goede moed en veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's inderdaad jammer van die wifi.. maar ja.. als ze een virus hebben is het maar goed dat ze dat weten hè.. anders zouden jullie er ook last van gaan krijgen.
  Ik wens je heel veel plezier en succes toe Noortje! Zag m'n grote zus afgelopen zaterdag en zij start ook morgen op de 30km. Ze zag op tegen de eerste dag, want het lukt haar wel denkt ze, maar ze is niet zo snel.. en die eerste dag is het gelijk 34,5km..! vind ik wel een beetje overdreven veel hoor! Ze hoopt nu maar dat ze die eerste dag gaat halen binnen de tijd.. als dát lukt ziet ze voor de rest geen problemen.. optimistisch hè! hahahaha!
  Groetjesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is wifi weer veilig te gebruiken. Ik ben ook niet zo'n snelle wandelaar. Ik baal er ook altijd van dat de afstand soms veel langer is. Ik vind de tweede dag ook altijd lang, is ook altijd meer dan de 30 km.
   Ik wens je zus ook veel succes en we proberen het beste er maar van te maken.

   Verwijderen
  2. Heb op de site van de Vierdaagse gekeken en de eerste dag zou het 32,8km zijn.. de tweede (is inderdaad de langste) 33,4.. grote zus heeft verkeerd gekeken.. maar het blijft een rot-eind! :-)
   Zus is wel een andere wandelaar dan jij hoor.. volgens mij slaat ze geen enkele rust over, zoals jij wél vaak doet hè.. Jammer eigenlijk, anders hadden jullie elkaar op kunnen zoeken en samen kunnen wandelen. :-)
   Fijn dat je toch weer wifi hebt! ik krijg van zus verslagen via mail (stuurt ze altijd naar familie en vrienden).. zij zit in een hotel in Arnhem dit keer.

   Verwijderen
  3. Wie weet staat ik wel voor de start met haar in dezelfde rij. Ja de 2 de dag vind ik persoonlijk de minst fijne dag en volgens mij vallen dan ook de meesten lopers uit.

   Verwijderen
  4. Wie weet staat ik wel voor de start met haar in dezelfde rij. Ja de 2 de dag vind ik persoonlijk de minst fijne dag en volgens mij vallen dan ook de meesten lopers uit.

   Verwijderen
 5. Veel moed en veel succes, Noortje ! We duimen van hieruit 4 dagen lang !
  Knuffel,
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. psje.. goed nieuws.. na de behoorlijk warme 25'C van vandaag, gaat de temperatuur in Nijmegen de komende dagen zakken.. de laatste twee dagen is het zo'n 21-22'C.. veel betere temperatuur om te wandelen hè! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik wel blij mee want ik vond het vandaag al weer te warm 's middags

   Verwijderen