zondag 21 februari 2016

Er even tussenuit (zesde week)


De weersverwachtingen voor deze week zijn erg goed. Voor deze week hebben we daarom geen speciale uitjes gepland alleen staat er voor zondag een tocht naar de stad Antalya met Harry op het programma.
Begin van de week wandelen we de berg weer over naar Kemer. Opvallend is dat onze conditie beter lijkt te worden want het gaat ons steeds beter af. Boven op de berg blijft het uitzicht over Kemer steeds mooi, hoewel het niet altijd even helder is in de verte.


Natuurlijk brengen we ook weer een bezoek aan de markt en gaan het stadje daarna nog in.Deze week maken we ook tweemaal een strandwandeling. De ene dag in zuidelijke richting en de andere dag in noordelijk richting. Hoewel het strand niet uit zand bestaat maar uit tamelijke grote kiezelstenen. In de zomer worden door de hotels paden van planken gemaakt zodat men dan gemakkelijk in zee kan komen. Het zeewater is heel helder.
De andere dag treffen we het niet want ook nu is de bedding van de rivier die in zee stroomt te breed en te diep. Er zit niets anders op dan om om te lopen. Gelukkig kunnen we wel over de dam hoewel erwel wat water overheen stroomt. We hebben beiden Gore-tex schoenen en houden onze voeten dus droog.


Wanneer we het eethuis in Camyuva passeren is het zo ongeveer lunchtijd en we besluiten dan ook om hier iets te eten.


Van andere vakanties in Turkije weten we dat de herenkappers goedkoop en goed zijn en ondanks dat manlief niet zo veel haar meer heeft gaan we toch bij een kapper aan die we al eerder gezien hebben en waar steeds aardig wat klanten zaten.


De dagen dat er volop zon is en dat de temperatuur boven de 20° is blijven we in de tuin van het hotel in de zon. Het weer is zo goed dat er heel veel mensen op het strand liggen en er zwemmen er zelfs wat in zee. Wij zijn nu niet zulke zonaanbieders dat wij in de volle zon willen liggen. Wel is het lekker om in de zon wat te lezen en te puzzelen.
Onze bijna dagelijkse bezoeken aan de fitniss werpt wel zijn vruchten af want we zijn niet aangekomen, we zijn zelfs een klein beetje afgevallen.
Op zondagochtend worden we wakker van een hevige onweersbui en hevige regen. Er is zelfs zo'n hevige klap dat het hotel op zijn grondvesten staat te trillen. Het zou mij niets verbazen als het is ingeslagen op een van de bliksemafleiders van het hotel. Het blijft voorlopig ook erg regenen en in overleg met Harry annuleren we onze trip naar Antalya. Hopelijk is het volgende week zondag beter weer.10 opmerkingen:

 1. Super vakantie, Noortje ! Leuke foto's, heerlijk om mee te stappen...
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha.. afgevallen? Dan mag je nú wel eens wat extra's bij de koffie nemen hoor! :-)))
  Alle gekheid op een stokje.. heerlijk daar lijkt me.. jullie genieten zo te zien volop!
  Groetjesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja goed hè dat we in de vakantie afvallen? Trouwens in Nederland mag er ook nog wel minstens 10 kg af. Ja het blijft genieten.

   Verwijderen
 3. Op en top genieten daar
  Mooie foto met doorkijkje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijft genieten vooral omdat het weer hier ook veel beter is dan in Holland. Ik hou niet zo erg van de maanden januari en februari.

   Verwijderen
 4. even bijgekeken
  zoveel lekkers die er voorbij kwam
  gelukkig kunnen jullie daar alles afwandelen
  prachtige streek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van mij mag deze vakantie nog lang duren, dan kunnen wij genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Intussen is de laatste week ook voorbij. Zal wel weer even wennen zijn aan het verschil in temperatuur.

   Verwijderen