Vandaag zou je jarig zijn geweest 11-11-2019

Vandaag zou je 71 jaar zijn geworden.Waarschijnlijk zouden we, net als vorig jaar, met je verjaardag een weekje op de Veluwe zijn geweest. Het was ons toen zo goed bevallen dat we zeiden dat gaan we ieder jaar doen. Je liep er zelfs met mij nog een georganiseerde wandeltocht. We deden de 5 km en wat was je trots op jezelf want zo gemakkelijk liep het niet op die bos- en zandpaden.

Morgen is het 11 weken geleden dat je zo onverwacht overleed en af en toe kan ik het nog steeds niet geloven dat ik je nooit meer zal zien. Ik probeer zo veel mogelijk mijn leven weer op te pakken en dat lukt me de meeste keren redelijk goed. Je zou dit ook gewild hebben. Je stimuleerde me altijd om leuke dingen te gaan doen en dus doe ik die dan ook, hoewel het thuiskomen in een leeg huis (op Solo dan na) nog steeds heel vervelend is. Je was altijd zo belangstellend naar wat ik beleefd had als ik er alleen op uit was geweest.

Wat vond ik het een mooi gezicht als je met Solo in je armen televisie keek en soms zie ik je zo nog in mijn gedachten zitten.
Solo was echt jouw kat en hij begint nu pas een beetje aardig tegen mij te doen. In het begin miste hij je heel erg want hij liep steeds van de ene deur naar de andere en ging ook steeds naar het kamertje waar jouw laptop staat en ging daar dan liggen. Gelukkig doet hij dit nu niet meer en komt nu ook in mijn armen liggen als ik televisie kijk. 

Het gekke is dat ik alle uitstapjes die we samen deden nu ook heel graag doe, ik zie het als een soort herdenken. Afgelopen maandag ging ik naar de Adrillenmarkt in Winschoten die we ieder jaar samen bezochten. Ook nu nam ik poffertjes en een broodje paling wat ik anders van jou kreeg. Ook heb ik nu een dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen geboekt deze bezocht ik ieder jaar samen met jou en dan gingen we natuurlijk met de auto. Het geeft me een fijn gevoel om de dingen die we samen deden nu ook te doen. 

Maar wat had ik graag gehad dat we vandaag jou verjaardag hadden kunnen vieren want ik mis je heeeeel erg lieverd.


Ik mis je stem,
je lieve lach.
Ik mis alles 
van elke mooie dag.
Ik mis het simpele
"even" samen zijn.
Ik mis je gewoon
en missen....
dat doet ongelooflijk pijn.

11-11-2018

9 opmerkingen:

  1. Zulke mooie herinneringen zijn het waard om gekoesterd te worden.. en herdacht door het nu nog steeds te doen.. ik denk dat je je lieve man dan heel dichtbij je voelt en wat is er nu mooier dan dát?
    Ik kon dit niet lezen zonder dat er weer tranen opwelden in m'n ogen.. ik kan me heel goed voorstellen dat je 'm nog ontzettend mist, maar ik denk ook dat hij trots op je zou zijn dat je je leven weer zo goed hebt opgepakt.
    Sterkte vandaag hoor, en een extra dikke steunknuffel.
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Koester die mooie herinneringen.

    Dikke knuffel,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. herinneringen om te koesteren Noortje

    maar gemakkelijk is dit niet

    groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lieve gedachtes, het is een en blijft een gemis.
    Heel veel sterkte. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is nog allemaal heel vers Noortje. Het was mooie herinnering.Schattig de laatste foto. Doet wel wat. Gemis blijft altijd in je hart. Dikke knuffel voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ allemaal bedankt voor jullie lieve woorden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze tijd is een moeilijke tijd, dat is de pijn die het leven soms ook geeft, en het hoort ook zo dat je het af en toe niet ziet zitten, en dan weer opkrabbelen, en weer een dip. Maar je slaat je er wel door, en de herinneringen zijn fijn.

    BeantwoordenVerwijderen