woensdag 18 februari 2015

Ingeschreven voor Nijmeegse vierdaagse 2015


Gisteren heb ik me ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Ik hoop deze voor de 7de keer te gaan volbrengen. Had ik vorig jaar nog het plan om i.p.v. de 4 x 30 km weer de 4 x 40 km te gaan doen omdat ik dit toch een leukere en gezelligere afstand vind toch is het maar 4 x 30 km geworden. Aangezien mijn spieren nog niet helemaal willen zoals ik het graag zou hebben t.g.v. van spierreuma wat zich vorig jaar na de vierdaagse heeft geopenbaard lijkt me dit toch wel wat verstandiger. Ik zal al blij zijn als ik het kan volbrengen.

11 opmerkingen:

 1. Alvast heel veel succes gewenst, Noortje ! Een beetje in 't rood gaan kan, af en toe, maar teveel is teveel... ! 't Zal zwaar genoeg zijn...
  Lie(f)s.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is behoorlijk wat wandelen ga je dan iedere dag naar huis of blijf je ergens slapen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, om iedere dag naar huis te gaan zou te ver zijn. Mijn man en ik staan met de caravan op een camping waar meerdere vierdaagse wandelaars staan. Vorig jaar was dat erg gezellig, wij stonden daar toen voor het eerst maar de meesten kwamen daar al jaren.

   Verwijderen
 3. 'Maar'..? 'máár' 4x30km? ik kan het niet hoor.. vind het sowieso een enorm knappe prestatie als mensen dit doen.. en dan nog met spierreuma!
  Ik weet zeker dat het je gaat lukken.. maar als je er gewoon al veel plezier in hebt, is het al veel waard hè!
  In ieder geval al heel veel lol en succes gewenst!
  Groetjesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het lopen me niet lukken dan zal ik er wel als toeschouwer zijn. De wandelaars komen zelfs een dag langs de camping waar we staan.

   Verwijderen
 4. Geweldig dat je weer gaat, en het gaat je vast wel lukken. Ik zal in de voorbereiding af en toe een wandeling met je meedoen. Aan je motivatie en het plezier wat je in het wandelen hebt zal het zeker niet liggen. Liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig dat je af en toe een wandeling met me mee wil doen.

   Verwijderen
 5. Moedig, moedig, moedig. Ik heb er bewondering voor, ook al is het 'maar' 4 x 30 km. Zelf heb ik veel te weinig discipline voor zoiets, weet ook niet of ik dit met mijn artrose-knieën kan, maar wil dit zeker niet als excuus gebruiken, want verder hoef ik er niet veel voor te laten.
  We wonen in de buurt, misschien komen we een dagje kijken, lekker op de fiets ernaartoe.
  Fijne voorbereiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je gewend ben om te wandelen en al 5 x bij de vierdaagse 4 x 40 gewandeld hebt dan zeg ik nu "maar" 4 x 30 en zal ik blij zijn als ik dit kan volbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niks "maar". Als je spieren niet helemaal doen wat jij wel zou willen, is 4 x 30 net zo'n prestatie als voor mij de 4 x 40 (misschien nog wel een grotere). Succes bij de voorbereiding!

  BeantwoordenVerwijderen