Jakkes, jakkes !


Afbeelding komt van internet

Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan maar ik krijg de lay-out van mijn blog niet meer zoals ik graag zou willen. Er is volgens mij wat veranderd en ik hou niet van veranderingen. Ik hoop niet dat binnenkort mijn hele blog verdwenen is.

14 opmerkingen:

  1. Dat zou een ramp zijn Noortje!!
    Er gaat vaak iets mis met Blogspot, ook met reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zou jammer zijn van alle moeite welke je erin hebt gestopt :-(
    Liefs GeZet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heel jammer en ik weet niet of ik de energie heb om weer een nieuw blog te starten.

      Verwijderen
  3. Getsie.. wat een ellende is dat toch als ze weer eens de boel veranderen hè. Ik hoop maar dat het weer goedkomt voor je.. je was al zo'n eind op weg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ook wel zijn dat ik het zelf verknoeid heb. Ik meen dat er binnenkort iets zou gaan veranderen en heb toen allerlei dingen gedaan die misschien niet goed waren. Kreeg vanmiddag van Lies een mailtje dat ze niet kon reageren. Ook gek wat ik heb wel 3 reacties gekregen.

      Verwijderen
    2. Oei ja.. dit doet mij wel denken aan iets wat ik bij WP ook een keer verkeerd had ingesteld. Dan moet je even diep ademhalen en bij je instellingen gaan kijken.. of je kunt zien wat je nú hebt aan staan en wat je eerder had. Over het algemeen kun je wel wat dingetjes gewoon proberen hoor.. even iets anders aanvinken en kijken wat er gebeurt.
      Ik kan op de blogspot-blogs alleen met GoogleChrome reageren.. maar dat krijgen we op de laptop maar niet gedownload.. dus reageer ik meestal via de vaste pc op die blogs.
      Dit nieuwe postje van jou stond pas aan het einde van deze middag in m'n reader.. dat was ook wel een beetje raar.

      Verwijderen
    3. Ik zie nu eigenlijk alleen je laatste postje.. maar als ik rechts bovenaan op 'zoeken in deze blog' klik, kan ik je oudere postjes wel vinden.. dat is dus niet allemaal verloren hoor. Je moet alleen even zoeken hoe je het allemaal weer in de oude situatie terug krijg.

      Verwijderen
    4. Onder de laatste postjes staat toch ook "meer posts"? Als je daar op klikt verschijnen ze toch ook? Vind jij de letters veel te groot?

      Verwijderen
    5. Ja hoor.. die oudere postjes verschijnen ook als je op 'meer posts' klikt.. het is alleen nogal omslachtig allemaal.. moet anders kunnen.
      Ik heb zelf ook vrij grote letters op m'n blog.. ik weet niet hoe groot jij ze eerst had?

      Verwijderen
  4. Je kan nog steeds naar de oude en daar zit ik nog op want ik snap van de andere helemaal geen sikkepit en ben net als jij dat ik niet van verandering houdt. Bloggen moet leuk zijn en geen stress geven als iets niet lukt. Want dan ontvang ik spanning wat weer niet goed is voor mijn gezondheid. Wellicht heb je per ongeluk iets gedaan met instellingen. Wat mij wel opvalt is dat de letters zo groot zijn. En mailtjes van reacties ontvang ik soms ook helemaal niet al zie ik ze wel staan als ik op de blogs kom. dus voor mij ook een hele grote jakkie bah voor al die vernieuwingen. Wens je mooi weekend en no stress.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Terug naar de oude doe ik voorlopig nog maar niet. Ik ben bang dat die op de duur verdwijnt. De letters heb ik bewust groot dat had ik bij het oude ook.

      Verwijderen
  5. Dat zou een ramp zijn als je weblog weg zou zijn.
    Soms veranderd men instelling en dan zit jij met de gevolgen. Hans

    @ Ik probeer de draad weer op te pakken, mis de gezelligheid van de weblog enorm.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig weer opgelost, Noortje!
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen