Solo, de kater van Noortje, weer eens aan het woord

Ik zag weer even mijn kans schoon om op de pc van mijn vrouwtje te gaan. Want ik wil jullie even laten weten dat ik mij rot geschrokken ben. Toen mijn vrouwtje op een avond terug kwam van het vrouwtje van Happy bracht ze deze sloffen mee en ze zei dat ze deze gekregen had van Happy zijn vrouwtje.
Ik was bang dat zij mijn neefje Joris uit Amstelveen was wezen villen maar mijn vrouwtje verzekerde me dat dat het geval niet was. Het waren gewoon sloffen zei ze en deze waren niet gemaakt van echte katten. Toch vind ik er niks aan ik lig toch ook niet op een kleedje met haar beeltenis erop? Nee ik vind ze niet mooi.
Trouwens ik vind dat die kattensloffen ook zielig kijken. Ik begrijp ook niet dat er zo iets gemaakt mag worden. Nee ik had niet verwacht dat mijn vrouwtje zulke sloffen zou dragen dat valt me echt tegen van haar.
Ze vindt ze heel mooi zegt ze omdat ze op mij lijken maar daar ben ik het helemaal niet mee eens, ik ben toch veel knapper?
Zo ik heb weer even mijn gal gespuwd hoewel ik wel heel veel van mijn vrouwtje houd hoor.
Kopjes van Solo,




 

19 opmerkingen:

  1. Nee maar Solo! Nu moet je toch echt op gaan treden tegen dat vrouwtje van jou hoor..! Dat kan toch allemaal maar niet!? Eerst mag je al niet meer naar buiten en moet je machteloos toezien dat er allerlei indringers in jouw tuin rond lopen te paraderen. En nu dit..!! Haalt ze een paar indringers naar binnen..!! Dat is echt wel verschrikkelijk hoor.. en dan nog op jouw kleedje erbij.. wat denkt die vrouw wel niet? Weet je wat ik haar zou zeggen als ik jou was? 'Luister eens vrouwtje.. weet je niet meer hoe ik héét? 'SOLO! dat betekent EENTJE!!'
    Tsk tsk tsk.. ongelofelijk wat jij allemaal maar goed moet vinden vriend.. kom in opstand! Als je vrouwtje slaapt, kun je vast wel iets met die sloffen uithalen.. tandjes of nageltjes erin? probeer maar wat.. gaat je vast wel lukken die dingen het huis uit te werken hehe! Succes Solo! Heel veel groetjes en aaitjes van mizzD.. en een staartenzwaai van Jaxon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Psje.. Logisch wel dat die twee zielig kijken.. er zou maar de hele dag iemand op je lopen hè Solo..! Als je vrouwtje dan tóch perse op katten wil lopen, dan kan ze het beter op die twee doen dan op jou..! ;-)

      Verwijderen
    2. Mijn naam is wel Solo maar ik ben wel heel graag bij mijn vrouwtje. Maar het is wel een goed idee wat je aandraagt om die sloffen te gaan vernielen en nu ik niet naar buiten mag zijn mijn nagels ook best scherp dus dat moet wel lukken.
      Nu je het zo zegt begrijp ik ook waarom ze zo zielig kijken en heb ik eigenlijk ook wel een beetje medelijden met ze.

      Verwijderen
  2. Solo-lief, 'k lees hier net de reactie van MizzD. Zij kan het veel beter/mooier verwoorden dan ik, maar toch..., 'k vind die sloffen wel heel speciaal, en als vrouwtje die mooi vindt..., en ze heeft er warme voetjes mee...
    Lie(f)s.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn vrouwtje zegt dat MizzD altijd alles zo goed kan verwoorden zij kan dat ook niet zo goed. En inderdaad is mijn vrouwtje erg blij met die mooie sloffen dus ik moet ze maar tolereren denk ik.

      Verwijderen
    2. ;-) Je bent lief, Solo, maar dat wisten we...!
      Lie(f)s.

      Verwijderen
  3. Wat is Solo toch een prachtige kater, de eerste foto doet me denken aan mijn rode kater.
    Die zat ook maar heel graag in de weg, maar heerlijke dieren zijn het.
    Nou Solo, met deze sloffen lijkt je solo leven voorbij.
    Denk dat vrouwtje jou liever knuffelt dan de sloffen, jij geeft echte liefde. Hans

    @ Wat een leuke verrassing vond ik in de brievenbus.
    Gelukkig hebben we elkaar als webloggers in deze vreemde tijd, nu ook nog een avondklok.
    Hartelijk dank voor de warme attentie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is toch verschrikkelijk Solo wat onze vrouwtjes ons aandoen.
    Bij mij liggen 2 zwarte sloffen onder het tafeltje, omdat die op mij lijken, denk dat ze die tegelijkertijd met die van jou heeft gekocht.
    Nou mooi niet, ze lijken helemaal niet, en ik ben immers helemaal niet zwart.
    Ik heb al een paar keer met de sloffen gespeeld, mijn vrouwtje zegt er dan niets van, omdat ik geen kwaad kan doen in haar ogen.
    Zo krijg ik ze langzamerhand wel stuk, want ik wil dit niet in mijn huis.
    Vrouwtje kan ze nog zo mooi vinden, ik moet ze ook niet, net als jij.
    Ik weet dat je niet zo graag speelt, echter wellicht is dit wel ook een tip voor jou om ze stuk te krijgen, speel ermee en bijt er vooral in, dan gooit je vrouwtje ze vanzelf weg en is het probleem opgelost:-).
    Liefs GeZet en Prins Happy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh Happy zijn er bij jouw in huis ook van die kattensloffen? Dat onze vrouwtjes zoiets mooi vinden, onbegrijpelijk. Die tip die jij geeft is een goede tip.

      Verwijderen
  5. Wat gaaf om te zien deze pantoffels. Daar ben je zeker blij. Lijkt sprekend op Solo. Mooie kater om te zien. Ach Solo kijkt zielig. Nou krijg Solo geen aandacht. Pantoffel vind ze leuke. Arme Solo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het zijn grappige pantoffels. Solo zorgt er zelf wel voor dat hij aandacht krijgt.

      Verwijderen
  6. Beste neef Solo, gelukkig leef ik ook nog hoor. Ben niet gevild. Al lijkt mijn beeltenis wel meer op die rare sloffen dan dat jij er op lijkt. Maar als jouw vrouwtje deze aan wil doen laat lekker gaan joh. Niks van aan trekken. En bedenk des te eerder zijn die rare sloffen versleten.

    Liefs neef Joris.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In eerste instantie dacht ik dat ze de sloffen van jou gemaakt hadden. Ik geloof dat het ook meer jouw beeltenis is op die rare sloffen want jij bent niet helemaal rood en om je bekje ben jij inderdaad wit.

      Verwijderen
  7. Ik zou van minder schrikken Solo

    het zal wel goedbedoeld zijn , maar toch...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Door alle reacties van iedereen ben ik nu toch wel gerustgesteld en het valt me op dat ze ze nauwelijks draagt

      Verwijderen
  8. Helemaal mee eens dat jij veel knapper bent maar ja het vrouwtje wilde je wellicht verrassen ermee en zo veel warmte zullen ze vast niet geven Solo want geef jij je vrouwtje vast veel meer warmte denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben heel lief voor mijn vrouwtje en ze zegt dat ze me niet zou kunnen missen.

      Verwijderen